Om het seizoen 2019 goed te beginnen hebben we een exclusief workshop-abonnement bedacht:
Je koopt een soort strippenkaart die niet persoonsgebonden is (je kunt dus ook een introducé meenemen) waarmee je korting krijgt op de workshops en ook nog een leuk extraatje. Supertof om te geven, nog leuker om te krijgen. Met dat geld kunnen wij nieuwe planten kopen voor in de tuin (rozen, fruit, en nog veel meer moois om te plukken) en een nieuwe, meer stabiele tent!

Hoe werkt het:
We hebben twee abonnementen: 1. de standaard versie en 2. de luxe versie.
Het standaardabonnement:
4 Keer een flowerworkshop en 1 keer de workshop veldboeket maken. Normale prijs: €115,-. Nu voor €110,-. Je mag dan ook nog een keer gratis bloemen komen plukken in onze tuin (t.w.v: €7,50).
Het luxe abonnement:
8 Keer een flowerworkshop en 2 keer een workshop veldboeket maken. Normale prijs: €230,-. Nu voor €215,-. Je mag dan een keer een gratis introducé bij de workshop veldboeket meenemen (t.w.v. €15,-).

Dit aanbod is geldig tot 1-1-2019. Hierna zullen we met de BTW-verhoging mee moeten gaan.
Het voordeel van de abonnementen is dat je op een regelmatige basis mooi bloemwerk in je huis hebt staan of cadeau kunt geven. Verder leef je bewust mee met de seizoenen; elk seizoen heeft andere producten waar je uitleg over krijgt. Bovendien kun je steeds meer technieken van het bloemschikken onder de knie krijgen. En wat dacht je van al die gezellige avondjes met leuke mensen en goeie catering? Met een abonnement heb je het recht van voorinschrijving; je krijgt een week voor de bekendmaking een preview van het stuk dat we gaan maken én je kunt je al inschrijven. Zo zal er altijd een plekje voor je zijn. Daarom zal het aantal abonnementen dat we gaan verkopen beperkt zijn.

aanmelden: plukhoekmookhoek@gmail.com