Het waren niet alleen de leden van de CDA fractie die de handen uit de mouwen staken op deze onstuimige dagen van NL-Doet. Met vele vrijwilligers hebben we stevig geknald zodat we straks een prachtige bloementuin hebben om uit te plukken. Er is anti-worteldoek gelegd, er zijn hekjes gevlochten van wilgenkatjes, we hebben planten verplaatst en de klimrozen en kamperfoelie kunnen nu rustig de lucht in langs de leidraden die gespannen zijn.

https://www.ad.nl/hoeksche-waard/wethouders-steken-handen-uit-de-mouwen-voor-nl-doet~aab6dfd8/

 

De sfeer was ondanks het harde werken zeer ontspannen en voor een prima lunch en lekkers bij de koffie werd uiteraard gezorgd.

Geïnspireerd? Vrijwilligers zijn altijd van harte welkom!

Neem contact op: 06-47589979 (alleen app). Of stuur een mail Plukhoekmook@gmail.com