Aankomende zaterdag 25 april is het zover; dan kun je tegen schappelijke prijzen verantwoord gekweekte plantjes voor in je tuin kopen, bij Plukhoek Mookhoek. Er zal een kleine drive-thru plantenmarkt georganiseerd worden waarop de stekjes van afgelopen najaar verkocht zullen worden.

De voorraad is beperkt, op=op. Het zijn planten die in de pluktuin staan en die zichzelf vermeerderd hebben, voornamelijk vaste planten (aardbeien, verbena, herfstaster, duizendschoon, vrouwenmantel, kogeldistel, lupines, etc). Met behulp van onze vrijwilligers is alles opgepot en de beste plantjes mogen nu verkocht worden. Er zijn ook nog wat plantjes voor in de moestuin, die de kinderen in de buitenlessen gezaaid hebben. Aan het einde van de drive-thru is plek voor de Hoekse Bijenkorf met zijn heerlijke streekproducten.

De markt is van 10:00-13:00 uur op ons parkeerterrein aan de Strijensdijk 14, Mookhoek. Volg de markeringen voor het rijden van de juiste route! Neem een doosje oid mee om de plantjes in te zetten, zo blijft je auto schoon. Op de fiets mag ook (als de juiste afstand maar in acht wordt genomen). Alleen contactloos pinnen. Tot zaterdag!