FLOWER WORKSHOPS

Een andere manier van met bloemen werken.
De workshops met onbespoten bloemen uit de pluktuin worden in de tuin zelf verzorgd. Lekker buiten tussen al die bloemenpracht je eigen bloemstuk maken op een manier die je nog niet kende. Voor informatie kun je even appen of sms-en (06 475 899 79 alleen app).

We hanteren een vaste prijs van €26,- p.p. per workshop, ongeacht de schikking die jullie willen gaan maken. Minimum aantal deelnemers is 5. Het maximale aantal deelnemers is 20. Leuk voor vriendinnendag, vrijgezellenfeest of zussendag!

Nu ook icm met lunch of high-tea (door Ilse en Fons catering) vanaf 19 juli. In de vakantie op ma-di-do-zo, na 1 sept op do-zo.

 • LUNCHARRANGEMENT ‘ILSE & FONS’
  Diverse harde broodjes belegd met diverse soorten kaas, luxe vleeswaren en visassortiment (gerookte zalm, garnalen, tonijnsalade), Fruitsalade, Halfvolle melk en jus d’orange
  € 16.50
  LUNCHARRANGEMENT ‘DOE MAAR GEWOON’
  Diverse harde broodjes belegd met diverse soorten kaas en vleeswaren, Handfruit, Halfvolle melk en jus d’orange
  € 10.50
  LUNCHARRANGEMENT ‘NET EVEN MEER’
  Diverse harde broodjes belegd met diverse soorten kaas, luxe vleeswaren (carpaccio, vitello tonato, tartaar, gezond), Handfruit, Halfvolle melk en jus d’orange
  € 13.50

  HIGHTEA

  Minibroodjes, belegd met gerookte zalm en roombrie.Wraps, belegd met serranoham en gegrilde kip.Quiche, van gegrilde Italiaanse groenten en parmezaan.Petit four,cheesecake, bonbons. Thee/koffie naar keuze.

  €19.50

Hoe werkt het?
Je meldt je aan. Samen bespreken we hoe we het gaan organiseren: de tijd, de datum, aantal mensen en soort bloemstuk dat jullie willen gaan maken. Eventueel de catering. Soms is het nodig om zelf een vaas/schaal o.i.d. mee te nemen. De rest verzorgen wij. Na een korte introductie maken we een rondje door de tuin om te zien wat er op dit moment toegepast kan worden in het werkstuk. Uiteraard oogsten we de natuurlijke materialen zelf uit de tuin en de boomgaard. De workshop duurt ongeveer twee uur inclusief een (ge) bakkie. Voor het maken van kerststukjes is het noodzakelijk om je tijdig aan te melden. Vooral de workshops voor kerst zijn al gauw volgeboekt.

Op tijd boeken voorkomt teleurstelling.

HET WORKSHOPPROGRAMMA 2020

Als je zelf een groepje van minimaal 5 personen hebt kun je altijd een eigen workshop organiseren! We hebben de gezelligste vrijgezellenfeestjes, zussendagen, jubilea etc al in de tuin gehad! Dat is pas origineel. Stuur een appje voor meer info: 06 47589979.

Alle workshops worden  gegeven in de workshoptent of in de kas.

8 April (19:00-21:00 uur) De voorjaarskrans.

We gaan een voorjaarskrans maken met bloembollen, perenhout, veertjes en eierschalen. Gewoon om weer even lekker in de lentestemming te komen. De workshop is op de woensdag voor pasen, een leuk paas-cadeautje wellicht om je vriendin, moeder of dochter mee te nemen?

Max aantal deelnemers = 12

Prijs = €26,- (pinnen)

Inclusief koffie/(zelfpluk) thee en een gebakkie.

8 mei: Verwen-je-moeder workshop! (19:00-21:00 uur)

Alle moeders wordt een warm hart toegedragen in deze stijlvolle voorjaarsworkshop. We gaan een arrangement op een stalen verhoging maken, waardoor het stuk een zekere spanning laat zien in de compositie. Het lijkt alsof er elk moment onbalans kan optreden, maar we gaan er natuurlijk voor zorgen dat het stevig staat.

Max aantal deelnemers = 12

Prijs = €26,- (pinnen)

Inclusief koffie/(zelfpluk) thee en een gebakkie.

Contact

Plukhoekmookhoek@gmail.com
06-47589979 (alleen app)
Strijensedijk 14, 3293 LB, Mookhoek

OPEN:

Woensdag, vrijdag,

   zaterdag en zondag

   van 13:00-17:00

Vind ons

http://www.Langedijk.nl

Langedijk Bloembollen, Hem, Noordholland.