Een feestje midden in de natuur, met vooral veel zelf DOEN!

Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Het afgelopen seizoen zijn er vele kinderfeestjes gehouden bij Plukhoek Mookhoek. Vaak was het zelfs zo leuk dat een vriendje of vriendinnetje later terugkwam om zijn/haar eigen feestje bij ons te vieren. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Bij ons zijn de kinderen lekker buiten en kunnen ze naar hartenlust ravotten en lol maken, terwijl ze toch onder deskundige begeleiding met een natuurwerkstuk naar huis gaan. Je feestje wordt vakkundig begeleid, dus ook ‘bijzondere’ kinderen kunnen terecht met hun specifieke wensen/behoeften.

De feestjes kunnen rondom ons plukseizoen worden geboekt: van maart t/m 15 december.

Minimum aantal kinderen: 10.

Per 5 kinderen 1 volwassen begeleider.

Prijs per kind: €8,75.

Feestjes kunnen op woensdagmiddag, donderdag na schooltijd (16:00 uur), vrijdagmiddag en zaterdagochtend gehouden worden.

Al naargelang het groeiseizoen kunnen we verschillende arrangementen bieden. Bij elk feestje zorgen wij voor siroop en koek. Voor de ouders is er lekkere koffie en (zelfpluk) thee beschikbaar.

Hieronder zie je wat mogelijkheden. Zelf een goed idee? Laat het ons weten!

maart/april:

*Voorjaarsstukje maken/paaseieren zoeken op het terrein (leuke speurtocht is al uitgezet!).

mei/juni:

*Bessensap maken of  bessenjam koken.

*Bloemstukje maken op zelf geverfd potje, of op perenhout met buisjes (dit kan tot november).

juli/augustus:

*Zaadbommen maken van onze eigen zaden (eerst plukken; de zaden vinden).

*Bramen plukken en daar zelf je jam van maken.

september/oktober:

*Perensap maken (eerst plukken, dan crushen en persen met een sappers), maar ook met een sapcentrifuge of slowjuicer. We vergelijken de smaken met elkaar en met het sap dat je uit de winkel koopt. Welke is het lekkerst?

* Pumpkin Carving. Een mooie grote pompoen uit de tuin kiezen, oogsten, en deze uithollen/gezichtje uitsnijden. Uiteraard met sfeervol kaarsje erin.

*Bramen plukken en daar zelf je jam van maken.

*Zaadbommen maken van onze eigen zaden (eerst plukken; de zaden vinden, kan tot november).

november/december:

*Kerststukjes maken (echt supertof met perenhout of spannende takken)

Het hele seizoen: *bloemstukje maken in zelfbeschilderd houten potje of op perenhout, supertoffe speurtocht met prijs/ marshmallows boven een vuurtje/warme chocolademelk maken, etc.

HOE WERKT HET?

1: Je stuurt een app (06-47589979) of mail (plukhoekmookhoek@gmail.com) om te laten weten dat je een kinderfeestje wilt. Ik wil van jou weten: hoe oud wordt je zoon/dochter, en de naam. Met hoeveel kinderen kom je? Welk arrangement wil je? We bespreken een datum. Feestjes worden gehouden op: woensdagmiddag, donderdag na schooltijd, vrijdagmiddag of zaterdagochtend. Ik stuur een bevestiging.

2: Jullie komen gezellig voor het feestje: Parkeren op eigen terrein, kleding aan die vies mag worden, kaplaarzen aan (of slippers al naar gelang het weer). Betalen doe je door te pinnen. Foto’s geschikt voor PR ontvangen we graag in de app.

Contact

Plukhoekmookhoek@gmail.com
06-47589979 (alleen app)
Strijensedijk 14, 3293 LB, Mookhoek

Nu gesloten.

Vind ons